Παστουρμαδόπιτα ή πίτα Καισαρείας

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ (ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ)

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ Ή ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ


Υλικά

  • Φύλλο χειροποίητο ή 4 φύλλα χωριάτικα ή 2 φύλλα σφολιάτας
  • Κασέρι τριμμένο
  • Παστουρμάς χωρίς τσιμένι
  • Ροδέλες ντομάτας
  • Λάδι για το ταψί
  • Λίγο νεράκι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Στρώνουμε δύο φύλλα σε λαδωμένο ταψί.
  2. Στρώνουμε το τριμμένο κασέρι επάνω από τα φύλλα.
  3. Προσθέτουμε τον παστουρμά και τις ροδέλες της ντομάτας.
  4. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι.
  5. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία: τυρί, παστουρμάς, ντομάτα.
  6. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα δύο φύλλα.
  7. Ραντίζουμε με λίγο νεράκι.
  8. Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να ροδίσει.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!



Δημιουργός συνταγής: Flora Marousaki

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget