
ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ Ή ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
Υλικά
- Φύλλο χειροποίητο ή 4 φύλλα χωριάτικα ή 2 φύλλα σφολιάτας
- Κασέρι τριμμένο
- Παστουρμάς χωρίς τσιμένι
- Ροδέλες ντομάτας
- Λάδι για το ταψί
- Λίγο νεράκι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Στρώνουμε δύο φύλλα σε λαδωμένο ταψί.
- Στρώνουμε το τριμμένο κασέρι επάνω από τα φύλλα.
- Προσθέτουμε τον παστουρμά και τις ροδέλες της ντομάτας.
- Ρίχνουμε λίγο πιπέρι.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία: τυρί, παστουρμάς, ντομάτα.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα δύο φύλλα.
- Ραντίζουμε με λίγο νεράκι.
- Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να ροδίσει.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Δημιουργός συνταγής: Flora Marousaki
