ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ
Αυτό το ψαρονέφρι με μπέικον είναι εύκολο στην προετοιμασία και ιδανικό για ένα ξεχωριστό δείπνο.
Υλικά
- 1 ψαρονέφρι
- Λίγο λάδι
- Ρίγανη
- Αλάτι, κατά βούληση
- Πιπέρι, κατά βούληση
- Μπέικον (αρκετό για να καλύψει το ψαρονέφρι)
- Οδοντογλυφίδες
Εκτέλεση
- Αφαιρούμε το λίπος από το ψαρονέφρι και το αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε ρίγανη και λίγο λάδι.
- Τυλίγουμε το ψαρονέφρι σε λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30 λεπτά.
- Αφαιρούμε το ψαρονέφρι από τη λαδόκολλα και το τυλίγουμε με μπέικον.
- Στερεώνουμε το μπέικον με οδοντογλυφίδες.
- Επανατοποθετούμε το ψαρονέφρι στη λαδόκολλα, αλλά δεν το κλείνουμε τελείως, ώστε να ροδίσει.
- Ψήνουμε μέχρι να γίνει τραγανό το μπέικον.
- Όταν το βγάζουμε από τον φούρνο, ρίχνουμε το λίπος που έχει απομείνει από πάνω πριν σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Panagiota Kiriakou
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!