Ψαρονέφρι με Μπέικον

Ψαρονέφρι Τυλιγμένο με Μπέικον

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ


Αυτό το ψαρονέφρι με μπέικον είναι εύκολο στην προετοιμασία και ιδανικό για ένα ξεχωριστό δείπνο.


Υλικά

  • 1 ψαρονέφρι 
  • Λίγο λάδι 
  • Ρίγανη 
  • Αλάτι, κατά βούληση 
  • Πιπέρι, κατά βούληση 
  • Μπέικον (αρκετό για να καλύψει το ψαρονέφρι) 
  • Οδοντογλυφίδες 


Εκτέλεση

  1. Αφαιρούμε το λίπος από το ψαρονέφρι και το αλατοπιπερώνουμε.
  2. Προσθέτουμε ρίγανη και λίγο λάδι. 
  3. Τυλίγουμε το ψαρονέφρι σε λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30 λεπτά. 
  4. Αφαιρούμε το ψαρονέφρι από τη λαδόκολλα και το τυλίγουμε με μπέικον.
  5. Στερεώνουμε το μπέικον με οδοντογλυφίδες. 
  6. Επανατοποθετούμε το ψαρονέφρι στη λαδόκολλα, αλλά δεν το κλείνουμε τελείως, ώστε να ροδίσει.
  7. Ψήνουμε μέχρι να γίνει τραγανό το μπέικον. 
  8. Όταν το βγάζουμε από τον φούρνο, ρίχνουμε το λίπος που έχει απομείνει από πάνω πριν σερβίρουμε. 

Ψαρονέφρι Τυλιγμένο με Μπέικον

ΠΗΓΗ: Panagiota Kiriakou

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget