Σολομός με Κρέμα Γάλακτος

Μια απλή, γρήγορη και γεμάτη αρώματα,  συνταγή για σολομό με κρέμα γάλακτος

ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


Μια απλή, γρήγορη και γεμάτη αρώματα,  συνταγή για σολομό με κρέμα γάλακτος που θα απογειώσει τη γεύση του ψαριού και θα εντυπωσιάσει την οικογένεια και τους φίλους σας.


Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού 
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος μαγειρικής (όχι ζαχαροπλαστικής)
  • 1 κ.γ. κορν φλάουρ 
  • Αλάτι, κατά βούληση 
  • Πιπέρι, κατά βούληση 
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος 


Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το κορν φλάουρ μέχρι να διαλυθεί πλήρως το κορν φλάουρ. 
  2. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον ψιλοκομμένο άνηθο στην κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. 
  3. Αραδιάζουμε τα φιλέτα σολομού σε ένα πυρέξ, φροντίζοντας να μην επικαλύπτονται. 
  4. Ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας γάλακτος πάνω από τα φιλέτα σολομού, καλύπτοντάς τα ομοιόμορφα. 
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 20-25 λεπτά, ή μέχρι να δέσει η σάλτσα και να ροδίσει ελαφρώς η επιφάνεια. 
  6. Σερβίρουμε τον σολομό ζεστό, συνοδεύοντάς τον με λαχανικά ή ρύζι.

ΠΗΓΗ: Panagiota Kiriakou

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget