
ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ
Τέλειες!!
Υλικά:
- 250 γρ. Γκούντα τριμμένο
- 100 γρ. Γραβιέρα τριμμένη
- 50 γρ. Φέτα τριμμένη
- 2 αυγά
- 2 κ.σ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
- Πιπέρι
Εκτέλεση :
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
- Στη συνέχεια πλάθουμε μικρά μπαλάκια, στο μέγεθος που επιθυμούμε.
- Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για μία περίπου ώρα.
- Τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα τηγανίζουμε μέσα σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ωραίο, χρυσαφένιο χρώμα.
Παρατηρήσεις
- Δεν χρειάζονται πανάρισμα.
- Η δοσολογία βγάζει περίπου 20 κροκέτες σε κανονικό μέγεθος (όσο είναι οι έτοιμες).