Τυροκροκέτες

ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ


Δεν χάνουν ποτέ την αξία τούς!!!


Υλικά:

  • 700 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο
  • 3 αυγά
  • 150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
  • Καλαμποκελαιο για το τηγάνισμα
 

Εκτέλεση

  1. Σέ ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί ζυμώνοντας αρκετά.
  2. Στην συνέχεια βρέχουμε τα χέρια με λίγο νερό και πλάθουμε τις κροκέτες.
  3. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πλάθετε σε μπάλες ώστε να έχετε καλύτερο χρώμα και λιγότερο χρόνο τηγανίσματος!
  4. Μην ξεχνάτε το βρεξιμο των χεριών συχνά!
  5. Προσθέτουμε τις κροκέτες σέ μία μεγάλη πιατέλα και αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο (συντήρηση).
  6. Τέλος τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρυσάφι χρώμα και απολαμβάνουμε!

Και πιστέψτε με τα εύσημα από όλη την οικογένεια θα είναι πολλά!
Πολύ και καλή επιτυχία σε όλους

ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΠΗΓΗ: Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget