ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ
Δεν χάνουν ποτέ την αξία τούς!!!
Υλικά:
- 700 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο
- 3 αυγά
- 150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- Καλαμποκελαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Σέ ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί ζυμώνοντας αρκετά.
- Στην συνέχεια βρέχουμε τα χέρια με λίγο νερό και πλάθουμε τις κροκέτες.
- Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πλάθετε σε μπάλες ώστε να έχετε καλύτερο χρώμα και λιγότερο χρόνο τηγανίσματος!
- Μην ξεχνάτε το βρεξιμο των χεριών συχνά!
- Προσθέτουμε τις κροκέτες σέ μία μεγάλη πιατέλα και αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο (συντήρηση).
- Τέλος τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα υπέροχο χρυσάφι χρώμα και απολαμβάνουμε!
Και πιστέψτε με τα εύσημα από όλη την οικογένεια θα είναι πολλά!
Πολύ και καλή επιτυχία σε όλους
ΠΗΓΗ: Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.
Πολύ και καλή επιτυχία σε όλους
ΠΗΓΗ: Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!