Αφράτες Πιτούλες με Φέτα στο τηγάνι

Αφράτες Πιτούλες με Φέτα: Το Τέλειο Σνακ για Κάθε Στιγμή

ΑΦΡΑΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ


Αυτές οι αφράτες πιτούλες με φέτα είναι πραγματικά νόστιμες και εύκολες στην παρασκευή τους. Ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας, θα γίνουν σίγουρα οι αγαπημένες σας!


Υλικά

  • 500 γρ. χλιαρό νερό
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι του καφέ λάδι
  • Περίπου 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 250 γρ. φέτα, τριμμένη


Εκτέλεση

  1. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι και το λάδι με τη σειρά.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο και ζυμώνουμε με τον γάντζο για 5 λεπτά, μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη και μαλακή.
  3. Αλείφουμε τη ζύμη με λίγο λάδι χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και την αφήνουμε σκεπασμένη για μισή ώρα να φουσκώσει.
  4. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 κομμάτια και ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε μικρή πίτα.
  5. Προσθέτουμε τη φέτα στο κέντρο κάθε πίτας και διπλώνουμε καλά για να κλείσουμε τη γέμιση.
  6. Τηγανίζουμε τις πίτες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Απολαμβάνουμε τις πίτες ζεστές!


Δημιουργός συνταγής: Theodwra Kermeniwth

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget