Πώς να διατηρήσετε το πράσινο χρώμα των λαχανικών και χορταρικών μετά το βράσιμο

Για να διατηρήσουν τα λαχανικά και τα χόρτα το ζωντανό πράσινο χρώμα τους μετά το βράσιμο

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ


Για να διατηρήσουν τα λαχανικά και τα χόρτα το ζωντανό πράσινο χρώμα τους μετά το βράσιμο, τοποθετήστε τα αμέσως σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για περίπου 15 λεπτά.
Η διαδικασία αυτή σταματά το μαγείρεμα και διατηρεί το χρώμα τους.


Δείτε επίσης:



Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!