ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
Υλικά:
- 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. σουμάκ
- 1/2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1/2 φλ.κ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
Υλικά για το ντρέσινγκ:
- 1/2 φλ.κ. χυμό πορτοκαλιού
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1/2 κ.γ. μέλι
- 1/2 κ.γ. μπούκοβο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι & πιπέρι
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
ΠΗΓΗ: Konstantina's Kitchen
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!