Πιπεριές με Σάλτσα, Λουκάνικα και Φέτα

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ


Αυτό το νόστιμο και εύκολο πιάτο συνδυάζει τη γλυκύτητα των πιπεριών με τη νοστιμιά των λουκάνικων. 
Ιδανικό για ένα γρήγορο και χορταστικό μεσημεριανό γεύμα.


Υλικά

  • 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 
  • πιπεριές κέρατο, κόκκινες και πράσινες
  • λουκάνικα χωριάτικα, κομμένα σε κομμάτια 
  • Λίγο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • φέτα, τριμμένη με τα χέρια 
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 


Εκτέλεση

  1. Τηγανίζουμε πρώτα τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. 
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάζουμε τις κομμένες ντομάτες και τα κομμάτια λουκάνικων. 
  3. Μαγειρεύουμε μέχρι να βράσουν οι ντομάτες και να μαλακώσουν τα λουκάνικα. 
  4. Προσθέτουμε τις τηγανισμένες πιπεριές, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το σκόρδο στο τηγάνι. 
  5. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για λίγα λεπτά. 
  6. Σερβίρουμε και πρόσθετουμε από πάνω λίγη φέτα. 

ΠΗΓΗ: αναστ γεω

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget