Πιροσκί με γέμιση Πατάτας

Πιροσκί με αφράτη και πολύ νόστιμη ζύμη και γέμιση πατάτας.

ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑΣ


Πιροσκί με αφράτη και πολύ νόστιμη ζύμη και γέμιση πατάτας.
Δοκιμάστε τα και με γέμιση κιμά, αλλαντικά, τυριά και άλλα.


Υλικά (για 30 πιροσκί)

Για τη ζύμη:
  • 600γρ. αλεύρι γ.οχ.
  • 150ml γάλα χλιαρό
  • 150ml νερό χλιαρό
  • 1 αυγό μεσαίο
  • 40γρ. βούτυρο
  • 1/2 φλ.κ. σπορέλαιο
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη

Για τη γέμιση:
  • 1 κιλό πατάτες βραστές
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 3 κ.σ. κεφαλοτύρι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι & πιπέρι


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Konstantina's Kitchen

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget