ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΙΤΑ ΒΟΥΤΥΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ
Υλικά (για πυρέξ Νο27)
Για τη Βάση
Για το Κέικ
Για την Καραμέλα
- 4 μεγάλα σκληρά ροδάκινα
Για το Κέικ
- 150 γρ. βούτυρο ή Βιτάμ
- 150 γρ. ζάχαρη λευκή
- 3 αυγά
- 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 βανιλέτα
- 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
Για την Καραμέλα
- 2 γεμάτες κ.σ. βούτυρο ό,τι έχετε (εγώ έβαλα αγελάδος Δωδώνη)
- 150 γρ. καστανή ζάχαρη ή 120 γρ. λευκή ζάχαρη
- μια τσιμπιά κανέλα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, εστία πάνω - κάτω για 30 λεπτά.
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!