Μπισκότα Αμυγδάλου

Αυτά τα υπέροχα Μπισκότα Αμυγδάλου είναι εύκολα, γρήγορα και με απλά υλικά.

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


Αυτά τα υπέροχα Μπισκότα Αμυγδάλου είναι εύκολα, γρήγορα και με απλά υλικά.


Υλικά

  • 80 γρ. βούτυρο τύπου lourpak λιωμένο
  • 100 γρ. ζάχαρη λευκή η καστανή
  • 1 αυγό όχι κρύο
  • 1 βανιλετα φακελάκι
  • 200 γρ. αλεύρι περίπου για κάθε χρήση ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
  • 30 γρ. αμύγδαλο σκόνη τριμμένο
  • 1 γεμάτο κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • Ξύσμα λεμονιού
  • Λικέρ αμύγδαλο 2 σταγόνες αν έχετε.

Επικάλυψη
  • Περνάμε με γάλα τα μπισκότα από πάνω, βάζουμε λίγο φιλέ αμυγδάλου 50 γρ. και ρίχνουμε λίγη ζάχαρη καστανή η λευκή

Ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 - 190 βαθμούς, με αντιστάσεις πάνω - κάτω για περίπου 12 με 15 λεπτά.
Τα λεπτά μπισκότα θέλουν λιγότερο χρόνο από τα στρογγυλά και δεν τα ψήνουμε μαζί.


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού

 Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget