ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Αυτά τα υπέροχα Μπισκότα Αμυγδάλου είναι εύκολα, γρήγορα και με απλά υλικά.
Επικάλυψη
Ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 - 190 βαθμούς, με αντιστάσεις πάνω - κάτω για περίπου 12 με 15 λεπτά.
Τα λεπτά μπισκότα θέλουν λιγότερο χρόνο από τα στρογγυλά και δεν τα ψήνουμε μαζί.
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Υλικά
- 80 γρ. βούτυρο τύπου lourpak λιωμένο
- 100 γρ. ζάχαρη λευκή η καστανή
- 1 αυγό όχι κρύο
- 1 βανιλετα φακελάκι
- 200 γρ. αλεύρι περίπου για κάθε χρήση ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
- 30 γρ. αμύγδαλο σκόνη τριμμένο
- 1 γεμάτο κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- Ξύσμα λεμονιού
- Λικέρ αμύγδαλο 2 σταγόνες αν έχετε.
Επικάλυψη
- Περνάμε με γάλα τα μπισκότα από πάνω, βάζουμε λίγο φιλέ αμυγδάλου 50 γρ. και ρίχνουμε λίγη ζάχαρη καστανή η λευκή
Ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 - 190 βαθμούς, με αντιστάσεις πάνω - κάτω για περίπου 12 με 15 λεπτά.
Τα λεπτά μπισκότα θέλουν λιγότερο χρόνο από τα στρογγυλά και δεν τα ψήνουμε μαζί.
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Ακολουθήστε μας στο Google News!