Παστάκια με Ινδοκάρυδο

ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


Πανεύκολα Παστάκια με Ινδοκάρυδο και λίγα ακόμα υλικά, έτοιμα σε 5 λεπτά!


Υλικά:

  • 200 γρ. σαβαγιάρ
  • 300 ml κρέμα γάλακτος κρύα, 35%
  • 40 γρ. άχνη
  • 150 γρ. κρέμα τυρί
  • 1 βανιλίνη
  • λίγο γάλα
  • λίγο ινδοκάρυδο


Εκτέλεση

  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος, την άχνη, τη βανιλίνη, την κρέμα τυρί και χτυπάμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή σαντιγί.
  2. Απλώνουμε τα μισά σαβαγιάρ στον πάγκο και απλώνουμε από πάνω τους λίγη από την κρέμα.
  3. Καπακώνουμε με τα άλλα μισά σαβαγιάρ, τα βουτάμε σε γάλα και στη συνέχεια σε ινδοκάρυδο.
  4. Γαρνίρουμε με την υπόλοιπη κρέμα και λίγα τριμμένα Φιστίκια Αιγίνης.
  5. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες, ιδανικά ένα βράδυ.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget