Ζαμπονοκασερόπιτα χωρίς φύλλο με Τορτίγιες

ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ

ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ


Μια πανεύκολη και γρήγορη Ζαμπονοκασερόπιτα χωρίς φύλλο, έτοιμη σε 5 λεπτά!!


Υλικά:

  • 4 τορτίγιες 25 cm
  • 100 γρ. μοτσαρέλα
  • 120 γρ. ζαμπόν
  • 3 αυγά
  • 100 ml γάλα


Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τις τορτίγιες σε λωρίδες και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το κομμένο ζαμπόν.
  3. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το γάλα, σπάμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
  4. Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών στο μείγμα των στερεών και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο τηγάνι 20 εκ. και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 20' ή σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 για περίπου 20'-25'.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget