Σπετσοφάι



ΣΠΕΤΣΟΦΑΪ


Υλικά

  • 1 φλiτζανάκι ελαιόλαδο
  • 2 λουκάνικα χωριάτικα, κομμένο σε χοντρές φέτες
  • 2 πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε χοντρές φέτες
  • 2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε χοντρές φέτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο, σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρή πιπεριά τσίλι
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 συσκευασία ντομάτα κονκασέ
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι. 
  2. Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι, σοτάρουμε και ανακατεύουμε για περίπου 10 λεπτά να μαλακώσουν τα λαχανικά μας.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ, συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
  4. Αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά και σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη και φέτα.


Δημιουργός συνταγής: Θεογνωστου Φροσω

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget