ΣΠΕΤΣΟΦΑΪ
Υλικά
- 1 φλiτζανάκι ελαιόλαδο
- 2 λουκάνικα χωριάτικα, κομμένο σε χοντρές φέτες
- 2 πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε χοντρές φέτες
- 2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε χοντρές φέτες
- 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο, σε φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 μικρή πιπεριά τσίλι
- 1 ποτηράκι κρασί
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 συσκευασία ντομάτα κονκασέ
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι, σοτάρουμε και ανακατεύουμε για περίπου 10 λεπτά να μαλακώσουν τα λαχανικά μας.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ, συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά και σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη και φέτα.
Δημιουργός συνταγής: Θεογνωστου Φροσω
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!