ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Συγκλονιστική Σοκολατένια Μαρέγκατη Τούρτα με τραγανές βάσεις, βελούδινη μους σοκολάτας που γίνεται πανεύκολα και φυσικά χωρίς παντεσπάνι, για μια διαφορετική εμπειρία!
Υλικά
Για τη Μαρέγκα- 200 γρ Ασπράδι Αυγού
- 200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 30 γρ Κακάο Σκόνη κοσκινισμένο
- 200 γρ Ζάχαρη Άχνη κοσκινισμένη
Για τη Μους Σοκολάτας
- 250 γρ Γάλα πλήρες
- 500 γρ Κουβερτούρα Σοκολάτα
- 500 γρ Κρέμα Γάλακτος 35 % χτυπημένη
Για τη Γκανάς Σοκολάτας
- 125 γρ Κουβερτούρα Σοκολάτα
- 125 γρ Κρέμα Γάλακτος
- 1 κουτ γλυκού Μέλι
Για τη Διακόσμηση
- Μαρέγκες
- Τρούφα Σοκολάτας
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Ακολουθήστε μας στο Google News!