Γιουβέτσι με Μοσχάρι στο φούρνο

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


Γιουβέτσι με σπυρωτό κριθαράκι και κρέας που λιώνει στο στόμα!


Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι (σπαλομίτα)
  • 70 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 μικρό πράσο
  • 1 καρότο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας
  • 4-5 κόκκοι μπαχάρι
  • 1 στικ κανέλα
  • 1 φύλλο Δάφνης
  • 1 λίτρο καυτό ζωμό λαχανικών
  • 1 κ.γ αλάτι
  • πιπέρι
-------
  • 30 γρ, ελαιόλαδο
  • 500 γρ. μέτριο κριθαράκι
  • 1,5 λίτρο βραστό νερό
-------
40χ25 εκ.


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL 
 
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget