ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Γιουβέτσι με σπυρωτό κριθαράκι και κρέας που λιώνει στο στόμα!
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι (σπαλομίτα)
- 70 γρ. ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 μικρό πράσο
- 1 καρότο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας
- 4-5 κόκκοι μπαχάρι
- 1 στικ κανέλα
- 1 φύλλο Δάφνης
- 1 λίτρο καυτό ζωμό λαχανικών
- 1 κ.γ αλάτι
- πιπέρι
- 30 γρ, ελαιόλαδο
- 500 γρ. μέτριο κριθαράκι
- 1,5 λίτρο βραστό νερό
40χ25 εκ.
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL