Σοκολατένια τούρτα με αφράτο Παντεσπάνι

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΑΦΡΑΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΑΦΡΑΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ


Υλικά

  • 3/4 της κούπας αλεύρι γ.ο.χ (120 γρ.)
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 1/4 της κούπας γάλα (50 γρ.) 
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη (150 γρ.)
  • 4 κ.σ. κακάο (30 γρ.)
  • 2 κ.σ. βούτυρο (50 γρ.)
  • 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 
  • 1 βανιλίνη
  • 1 πρέζα αλάτι 
----
  • 1/2 κούπα νερό (125 γρ.)
  • 3/4 της κούπας ζάχαρη (130 γρ.)
----
  • 3 κουτάκια Morfat Choco φυτική σαντιγί (750 γρ.)
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη (150 γρ.)
---
  • 1 κουτάκι Morfat Creamy (250 γρ.)
  • 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη (50 γρ.)
------
  • Νιφάδες κουβερτούρας
------
22 εκ.- 24 εκ.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget