
ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Σε ποιον δεν Αρέσει η Τούρτα Αμυγδάλου με φρέσκια Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής, με Καβουρδισμένα Αμύγδαλα φιλέ, με Εκπληκτικά Αρώματα και Γεύση που θα σας θυμίσουν Γλυκό άλλης εποχής!!
Φτιάξε την δοκιμάστε την και είμαι σίγουρος οτι δεν θα ξανα Αλλάξετε συνταγή!!!
Υλικά
Για το Παντεσπάνι- 125 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 5 Αυγά
- 3-4 Σταγόνες Πικραμύγδαλο
- 155 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής
- 700 γρ Γάλα
- 300 γρ Κρέμα Γάλακτος
- 200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 3 Βανίλιες
- 4 Σταγόνες Πικραμύγδαλο
- 80 γρ Κορν Φλαουρ
- 5 κρόκοι Αυγού
- 2 Αυγά
- 50 γρ Καβουρδισμένα Αμύγδαλα φιλέ
Για το Σιρόπι (Βράζουμε για 1 λεπτό)
- 200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ Νερό
- 4 Σταγόνες Πικραμύγδαλο
Για την Σαντιγί
- 400 γρ Φυτική Κρέμα Σαντιγί
- 70 γρ Ζάχαρη άχνη
- 2 Βανίλιες
- 2 Σταγόνες Πικραμύγδαλο
Διακόσμηση
- 100 γρ Αμύγδαλα Καβουρδισμένα φιλέ
- 6 Κερασάκια
